Badkamer renovatie

Badkamer-renovatie

Is je badkamer toe aan vernieuwing? Dan kan een badkamer renovatie iets voor jou zijn! Bepaal je eigen indeling en kies je eigen sanitair. Bij de TZS Bouwgroep ben jij aan het juiste adres voor degelijk en eerlijk advies voor het samenstellen van jouw droom badkamer!

Zeker iedere morgen en iedere avond sta je in de badkamer. Je begint vaak in de badkamer en eindigt daar voordat je gaat slapen. Niets is heerlijker dan een fijne douche of heerlijk bad om te ontspannen. Om je te ontdoen van de stress of vuiligheid die de dag heeft meegebracht.

TZS Bouwgroep de partner bij jouw badkamer renovatie

De TZS Bouwgroep is een bedrijf die al meer dan 10 jaar ervaring heeft in badkamer renovaties. Vanaf het ontwerp tot aan de oplevering van jouw droom badkamer staan ze voor je klaar.

Samen bespreken jullie, jouw wensen, de mogelijkheden en onmogelijkheden en maken zij een plan van aanpak. Ze adviseren jou op het gebied van sanitair, tegels en technische snufjes.

Badkamer renovatie

De TZS Bouwgroep heeft elektriciens, timmermannen, tegelzetters en stukadoors in dienst. Hierdoor hebben ze alles zelf in de hand en kan de planning op elkaar afgestemd worden. Zo kan er lekker door gewerkt worden en volgen de werkzaamheden zich in de juiste volgorde op.

Dit heeft als voordeel dat jij bij één partij je badkamer kan laten ontwerpen, plaatsen en afwerken. En dat alles strak gepland kan worden omdat de agenda’s op elkaar afgestemd kunnen worden en je dus snel kan genieten van je nieuwe of vernieuwde badkamer!

Offerte aanvragen

Vraag online direct een offerte aan of neem contact op met de TZS Bouwgroep. Maak een afspraak. Een vakman komt bij je thuis voor een gesprek. Tijdens dit gesprek besprek je, jouw wensen en zij geven jou advies over de ruimte en de mogelijkheden.

Hierna wordt door hun een offerte op maat gemaakt. Zo heb jij duidelijk een overzicht welke werkzaamheden de TZS Bouwgroep uitgevoerd, hoelang de werkzaamheden duren en wat het jou gaat kosten.