Vergeet het strijken met een strijkvrij overhemd

Naast het schoonmaken van het toilet en de badkamer vinden mannen strijken het vervelendste huishoudklusje in huis. Dit blijkt uit een onderzoek bij zesduizend huishoudens. Zowel mannen als vrouwen gaan het strijken liever uit de weg. Tegenwoordig is hier de perfecte uitkomst voor. Namelijk een strijkvrij overhemd. Want als we het hebben over kledingstukken die het vaakst worden gestreken dan zijn dit wel overhemden.

Wat zijn strijkvrije overhemden?

De naam zegt het al, met strijkvrije overhemden kun je het strijken mooi links laten liggen. Het strijkvrije overhemd heeft namelijk een speciale behandeling ondergaan. Hierdoor blijft het overhemd de hele dag perfect glad. Het strijkvrije overhemd wordt gemaakt met een luchtige weving van katoen (soms met een synthetische draad). Verder wordt de stof gewassen in een mild chemisch badje wat enige strijkvrijheid veroorzaakt.

Het nat uithangen van je overhemd

Een strijkvrij mag je maximaal op veertig graden wassen. Als het uit de wasmachine komt en je het overhemd strijkvrij wilt houden dan is het een must om het overhemd nat uit te hangen. Door het gewicht van het water wordt de stof naar beneden strakgetrokken. Op deze manier verdwijnen langzaam alle kreukels uit het overhemd. Wil jij je overhemd in een zo goed mogelijke staat behouden? Dan kun je de overhemden beter niet in de droger doen.

Tijdbesparend

Strijken is en blijft een tijdrovende klus. Deze kostbare tijd kun je vast en zeker beter ergens anders aan besteden. Met een strijkvrij overhemd hoef je je geen zorgen te maken over kreukels. Het overhemd blijft gedurende de dag mooi glad. Wat je er ook mee gaat doen, met dit overhemd kun jij je vol richten op waarmee je bezig bent.

strijkvrij overhemd

Heb jij ook zo’n hekel aan strijken of gewoon simpelweg weinig tijd? Dan is een strijkvrij overhemd perfect geschikt voor jou. Overhemden.com biedt strijkvrij overhemden van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk hier de verschillende modellen, want alleen echte non-iron overhemden van hoge kwaliteit zijn goed genoeg!

Online marketing by Mannezeggenja.nl | Bloggen, linkbuilding en website promotie.

InterWens
Online Marketing by Interwens.NL