Wat kost een nieuwe website laten maken?

Voordat u besluit waar u een nieuwe website laat maken, willen we u informatie geven zodat u de beste keus kunt maken. In dit artikel gaan we het hebben over het laten bouwen van een WordPress website, omdat WordPress het beste en populairste CMS is ter wereld. Een nieuwe website laten maken is geen kleine beslissing. Het is een beslissing die de komende twee tot vijf jaar een enorme impact heeft op het succes van uw onderneming of dienstverlening. Het heeft invloed op de ranking in Google, op sales, maar ook op de betrouwbaarheid van uw bedrijf.

Wat kost het laten maken van een nieuwe WordPress website?

Wellicht heeft u zelf al onderzoek gedaan naar de prijzen  van een nieuwe Website en bent u erachter gekomen dat hierin nogal wat verschil zit. U ziet prijzen van € 199,- tot enkele duizenden euro’s. U wilt natuurlijk de beste website voor de laagst mogelijke prijs. Een kwalitatief goede en unieke WordPress website laten maken kost ongeveer € 1500,- , mits u dit laat doen bij een ervaren freelancer of een webdesignbureau. Dient u een grotere en ook complexere website te laten bouwen, dan kan het zijn dat voor de extra plugins en werkzaamheden meerprijzen gerekend worden.

website laten maken

Waardoor ontstaat het grote verschil in prijs bij het laten maken van een WordPress website?

Het grote verschil is dat de goedkopere aanbieders werken met themabouwers of gekochte thema’s. Als ze een themabouwer gebruiken dan gebruiken ze een zo genaamd drag-and-drop syteem om uw nieuwe website te maken. Ze kiezen dan eenvoudig de elementen die ze willen gebruiken en zetten die op de juiste volgorde. Als ze gekochte thema’s gebruiken, dan heeft u keus uit een aantal thema’s die door andere webdesigners zijn gebouwd en al honderden of zelfs tienduizenden keren verkocht zijn. Nadat u een thema heeft uitgekozen zet de bouwer alle opties goed en is uw nieuwe website klaar. Helaas heeft u dan geen echte unieke website, geen op maat gemaakte website. Een ervaren webdesigner bouwt zelf een geheel nieuwe website vanaf een lege witte pagina. Er worden tientallen uren gestopt in het maken van uw nieuwe website met als gevolg een stuk maatwerk waar u trots op kunt zijn omdat niemand anders dit heeft!

Hoe werkt Webactueel bij het maken van een nieuwe website

Webactueel bouwt zelf de nieuwe website vanaf het begin helemaal op. Hiervoor dient er eerst een zeer uitgebreid gesprek met de klant plaatst te vinden. Alle gegevens, wensen en eisen worden verzameld en omgezet in een plan. Pas daarna kan het bouwen beginnen. Tijdens een conceptbespreking kan u als klant aangeven welke wijzigingen u nog graag ziet plaatsvinden. Webactueel start met een finetune periode en uw website kan opgeleverd worden. Dit gehele traject duurt ongeveer 3 weken, maar is naar onze mening zeker de moeite en het geld waard. Webactueel hanteert een 100% tevredenheidsgarantie, u hoeft dus niet bang te zijn dat het eindresultaat niet aan uw wensen voldoet.

Online marketing by Mannezeggenja.nl | Bloggen, linkbuilding en website promotie.

InterWens
Online Marketing by Interwens.NL